مدیریت timezone

  • مدرس: علی بیگدلی
  • تاریخ انتشار: 1402/05/04
  • تعداد بازدید: 259

کار با تاریخ ها و زمان ها در پایتون وقتی مناطق زمانی درگیر شوند پیچیده تر می شود. خوشبختانه ، ماژول pytz وجود دارد که به ما کمک می کند تا با تبدیل منطقه بین زمان کار کنیم. همچنین در مکانهایی که از این زمان استفاده می کنند ، به صرفه جویی در وقت می پردازد.

ما می توانیم از تابع localize برای افزودن مکان منطقه زمانی به یک شی زمان پایتون استفاده کنیم. سپس می توانیم از تابع astimezone () برای تبدیل منطقه زمانی محلی موجود به هر منطقه زمانی دیگر که تعیین می کنیم استفاده کنیم.

مثلا:

# import timezone from pytz module
from pytz import timezone
# Create timezone US/Eastern
east = timezone('US/Eastern')
# Localize date
loc_dt = east.localize(datetime(2011, 11, 2, 7, 27, 0))
print(loc_dt)

# Convert localized date into Asia/Kolkata timezone
kolkata = timezone("Asia/Kolkata")
print(loc_dt.astimezone(kolkata))

# Convert localized date into Australia/Sydney timezone
au_tz = timezone('Australia/Sydney')
print(loc_dt.astimezone(au_tz))

خروجی:

2011-11-02 07:27:00-04:00 2011-11-02 16:57:00+05:30 2011-11-02 22:27:00+11:00

این ماژول می تواند در هنگام کار با مجموعه داده هایی که شامل چندین منطقه زمانی مختلف هستند ، زندگی را ساده تر کند.


ثبت دیدگاه


نکته: آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد

دیدگاه کاربران (0)


هیچ دیدگاهی ثبت نشده است می توانید اولین نفر باشید